Nice2know

Stor konkurrence, masser af film
og gratis foredrag - der er masser
at se frem til i marts måned.

konkurrence!

Vind en
goodiebag
fra MAC!

Fra den 6. – 12. marts kan du på festpladsen foran Magasin i Rødovre Centrum møde MAC’s makeup artister, der står klar til guide dig til den perfekte makeup.

2.jpg

Sådan deltager du
Upload et billede fra vores event på Instagram med #MACWORKITOUTMAGASIN - hver dag finder vi en vinder af en lækker MAC goodiebag til en værdi af minimum kr. 350,-

Film

T2: TRAINSPOTTING

Så gik der 21 år. Meget har ændret sig, men meget er også forblevet det samme.
Mark Renton (Ewan McGregor) vender tilbage til det sted, som er det eneste sted, han nogensinde har kaldt 'hjem'. Her venter også de gamle venner - og uvenner - Spud, Sick Boy og Begbie.
Premiere i Atlas Bio d. 2. marts

foredrag

DET
ELEKTRONISKE
MENNESKE

Tirsdag d. 14 marts kan du komme til foredrag på Aarhus Universitet. Det livestreames i Atlas Bio, og der er fri entré.

Sygdomme som Parkinson, depression og kronisk smerte kan i dag behandles med en hjerneoperation hvor elektroder indsættes i centralnervesystemet.

4.jpg

Film

SKØNHEDEN
OG UDYRET

En filmatisering af Disneys animerede film fra 1991, baseret på eventyret af samme navn. Det stjernespækkede ensemble inkluderer, foruden Emma Watson som Belle, Dan Stevens, Luke Evans, Emma Thompson, Ewan McGregor, Ian McKellen, Kevin Kline, Josh Gad og Stanley Tucci.
Premiere i Atlas Bio d. 16. marts

vidste du?

Det tager kun
30 minutter...

At komme fra Indre By til Rødovre Centrum - og det er ligegyldigt om du tager bilen eller bussen. Du kan også være frisk og hoppe på cyklen - det tager kun 35 minutter, og så er det sundt!

6.jpg

Film

Mesteren

Simon er kongen af den danske kunstscene – excentrisk, succesfuld, velhavende med en smuk kone og en ung elskerinde. Livet er smukt, lige indtil den dag hans ukendte søn Casper dukker op og tager alt opmærksomhed.
Premiere i Atlas Bio d. 2. marts